Elektricien Eindhoven logo

Privacybeleid

Verwerken van persoonsgegevens
Bij Elektricien Eindhoven nemen we uw privacy serieus en we begrijpen dat het verwerken van persoonsgegevens een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom verzamelen wij alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze diensten en zorgen wij voor een veilige opslag en verwerking van deze gegevens. Bovendien delen wij geen persoonsgegevens met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de dienstverlening of wanneer wij hiertoe wettelijk verplicht zijn. Heeft u vragen over hoe wij omgaan met persoonsgegevens? Neem dan gerust contact op met ons.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Op elektricieneindhoven040.com verwerken wij geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan de privacy en veiligheid van uw persoonsgegevens en streven ernaar deze met de grootste zorgvuldigheid te behandelen en op te slaan. Wij verzamelen alleen de benodigde gegevens om onze diensten te kunnen leveren, zoals contact- en adresgegevens. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige diensten en expertise, terwijl wij uw persoonlijke informatie beschermen. U kunt erop vertrouwen dat uw privacy bij ons in veilige handen is.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bij Elektricien Eindhoven beseffen we dat privacy van onze klanten van enorm belang is. We verwerken persoonsgegevens enkel wanneer dit noodzakelijk is voor een correcte afhandeling van de betaling, antwoord op vragen via telefoon of e-mail over onze dienstverlening, om op de hoogte te houden van wijzigingen in onze diensten en om goederen en diensten bij u af te leveren. De grondslag van het verwerken van deze persoonsgegevens is een “gerechtvaardigd belang”. Hierdoor kunnen we u optimaal van dienst en op een efficiënte en correcte wijze werken. Voor meer informatie kan u terecht op onze website.

Geautomatiseerde besluitvorming
Bij elektricieneindhoven040.com nemen we besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen, zoals het gebruik van geavanceerde computerprogramma’s en -systemen. We begrijpen dat deze besluitvorming kan leiden tot vragen en onzekerheid. Om die reden willen we transparant zijn over ons gebruik van deze technologieën en stellen wij onze klanten graag op de hoogte van de specifieke programma’s en systemen die wij gebruiken, inclusief de logica en de vermoedelijke gevolgen voor onze klanten. Bij elektricieneindhoven040.com stellen wij hoge ethische en professionele normen, en onze geautomatiseerde besluitvorming is daarop geen uitzondering. We zorgen ervoor dat onze klanten op een faire en eerlijke wijze worden behandeld, met hun belangen voorop.

Bewaren van persoonsgegevens
Als professionele elektriciens begrijpen wij bij Elektricien Eindhoven het belang van de bescherming van uw persoonsgegevens. Om deze reden bewaren wij uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verzameld. Onze bewaartermijnen variëren per categorie persoonsgegevens en worden met uiterste zorgvuldigheid gehanteerd om uw privacy te garanderen. Zo worden uw personalia en adresgegevens slechts voor een tijdelijke periode bewaard en daarna vernietigd. Bij Elektricieneindhoven040 nemen wij uw privacy en het beschermen van uw gegevens serieus.

Delen van persoonsgegevens met derden
Bij Elektricien Eindhoven nemen we privacy en het beschermen van persoonsgegevens zeer serieus. Wij zijn verantwoordelijk voor het veilig delen van persoonsgegevens met derden, wat alleen gebeurt wanneer het strikt noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten. Bijvoorbeeld, het leveren van benodigde producten en/of diensten. Het kan ook zijn dat wij als bedrijf verplicht zijn om persoonsgegevens te delen met overheidsinstanties om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. We garanderen dat alle persoonsgegevens die we delen met derden, altijd veilig en vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor het beoogde doel worden gebruikt.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bij elektricieneindhoven040.com maken we gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Deze technologieën stellen ons in staat om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en interesses, zodat we onze website beter kunnen afstemmen op uw behoeften. Daarnaast gebruiken we cookies om statistieken te verzamelen over het gebruik van onze website, zodat we deze kunnen blijven verbeteren en optimaliseren. We begrijpen dat uw privacy belangrijk is, daarom hanteren wij een strikt beleid ten aanzien van het gebruik van cookies. U kunt zich altijd afmelden voor cookies of alle opgeslagen informatie verwijderen via de instellingen van uw browser.

Inzien, aanpassen of verwijderen van gegevens
Bij Elektricien Eindhoven hechten we veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en privacy. U heeft als klant het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten aanpassen, verwijderen of over te dragen. Als u niet langer toestemming wilt geven voor de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u deze intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking. Om uw privacy te waarborgen, vragen wij u om bij uw verzoek een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Wij zullen binnen vier weken op uw verzoek reageren. Wanneer u zich onrechtvaardig behandeld voelt, kunt u een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens indienen.

Beveiligen van persoonsgegevens
Bij Elektricien Eindhoven hechten we grote waarde aan het beschermen van uw persoonsgegevens. We gebruiken moderne en geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig blijft, en alleen toegankelijk is voor geautoriseerde medewerkers die voldoen aan de hoogste standaarden voor databeveiliging en privacywetgeving. Mocht er toch sprake zijn van misbruik of onbevoegde toegang, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt erop vertrouwen dat uw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn.

Werkgebied van onze elektriciens in Den haag en omstreken: